Haal jij jouw visgerechten bij de lokale visboer of zoek je het elders op? Sinds dat ik namelijk een enorme fan ben van het eten van deze gerechten probeer ik het wekelijks vol te houden. Diverse smaakvolle gerechten welke je kunt bereiden met vis is teveel om op te noemen. Maar weet jij alle soorten of ben je hier nog niet bekend mee?\r\n\r\nKabeljauw\r\n\r\nEigenlijk is vrijwel iedereen bekend met kabeljauw. Een vette soort welke een eigen smaakt heeft. Deze smaak kun je op vele manieren bereiden om zo het beste eruit te halen wat erin zit. Maar wist jij eigenlijk dat je met kabeljauw ook een heerlijke soep kunt maken? Door dit even te laten trekken in een bouillon krijg je er een geheel ander textuur aan. Veel meer smaak en dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat deze vissoort zijn structuur blijft houden.\r\n\r\n\r\n\r\nZalmfilet\r\n\r\nAls ik spreek over een zalmfilet, dan is dit denk ik wel voor iedereen duidelijk. Dit kun je zowel grillen, bakken, frituren en zelfs gebruiken voor sushi! Zalm blijft enorm stevig qua structuur en zal dan ook niet snel uit elkaar vallen. Helaas komt het nog wel eens voor dat de zalmfilet net wat te ver gegaard wordt. Hierdoor mis je de sublieme smaak welke zalmfilet heeft. Een uitgesproken smaak welke je eenvoudig kunt combineren met andere gerechten. Tevens is dit ook erg lekker om te grillen of stoven met broccoli en wortel.\r\n\r\nMakreelfilet\r\n\r\nVoor niet iedereen is de makreelfilet bekend. De meeste mensen zullen hieraan denken dat je dit alleen gerookt kunt krijgen. Een vette vis welke onwijs goed te gebruiken is tijdens het diner. Wat dacht je er namelijk van om een makreelfilet even kort te grillen om deze vervolgens met smaakvolle groenten af te garen in de oven. Wellicht is dit niet voor iedereen weggelegd aangezien de makreel een zeer eigen smaak heeft. Stevig van structuur waardoor het vrijwel overal bij de combineren is.\r\n\r\n
\r\n\r\nTarbotfilet\r\n\r\nMet de welbekende tarbot kun je explosief veel gerechten maken! Dit kun je namelijk zowel bakken, grillen, stoven en zelfs frituren! Een heerlijke gerecht welke eigenlijk overal wel mee te combineren valt. Zelf maak ik de tarbot altijd klaar met pasta. Je dient nog wel even rekening te houden met het feit dat je bij de tarbot geregeld graten kunt vinden. Dit eet niet erg prettig waardoor je hier op dient te letten. Nadat je het bereidt hebt is het loshalen van het vis eenvoudig.\r\n\r\nAl met al is het eten van visgerechten sowieso zeer aan te raden. Diverse vitamine welke je dan binnen krijgt is erg goed voor jouw lichaam. Het eenvoudige van deze gerechten is dat je het vanachter je eigen computer kunt bestellen. Op de website van myseafood.nl ben je dan ook van harte welkom om deze kwaliteit te mogen ervaren. Ik wens je in ieder geval onwijs veel smakelijke gerechten toe!
Kwaliteit visgerechten vind je hier!
